maatwerk

In deze snel veranderende wereld is het voor u van belang om zich herkenbaar te onderscheiden. Wij hebben ons gespecialiseerd in internet zaken en e-commerce, toegesneden op uw behoeften.


Wat houd dat in?

Met de allernieuwste technieken, kennis en ervaring betreedt u de nieuwe wereld zoals het bedoeld is.


Voorbeelden

Hieronder staan enkel voorbeelden van wat u van ons kunt verwachten op het gebied van maatwerk.


Screensaver

In opdracht van de NVM ( Nederlandse vereniging van Makelaars hebben we een interactieve screensaver ontwikkeld. De screensaver is uitgedeeld aan alle bij de verening aangesloten makelaars. Na het uitvoeren van een eenmalige instalatie, en het invoeren van de naam van de makelaar deet de screensaver zijn werk. Twee grote voordelen van de screensaver waren dat enerzijds uniformiteit werd gecreëerd en anderzijds dat er overal dezelfde reclame uittingen werden getoont.


Een screensaver in uw eigen huisstijl voor eigen gebruik of als promotie materiaal? Op cd leverbaar of als download aan te bieden op uw site. Neem dan contact met ons op.


e-Community

Uw eigen community opzetten ? Deze applicatie bevat o.a. stellingen, agenda, ledenlijst, berichtenbox, forum, vraag en aanbod en laat zien wie er online is.


Wanneer u meer informatie wilt kunt u via de volgende link contact met ons op nemen.


Marketing & communicatie

Doorslaggevend voor het succes van een website op internet , is de promotie van de site. Uw potentiële klanten moeten u immers gemakkelijk kunnen vinden. Daarvoor zijn marketing strategieën en communicatieactiviteiten nodig. Zoekmachines spelen hierbij een belangrijke rol. (Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de bezoekers van een website afkomstig is van deze diensten.) Maar ook mailings aan relaties, advertenties in vakbladen, banners op sites over verwante onderwerpen kunnen effectief bijdragen aan het creëren van 'awareness' van uw website. Statistieken en analyse kunnen u helpen om de content en functionaliteit van uw website verder te optimaliseren.


Wanneer u meer informatie wilt kunt u via de volgende link contact met ons op nemen.